сите категории

Постои причина зошто пивото COFF има јасна и чиста боја. Ефектот на вриење одлучува за тоа.

Време:-2020 07 10- Коментар: 39

На 20 година по 2019 дена ферментација, персоналот на COFF ја заврши својата подготовка на пиво со сопствен патентен производ, 15BBL Oil Heating Brewhouse и ферментатор со независни ладилници.

 66666