сите категории

Претседателот на позната американска компанија дојде да го посети COFF во мај 2017 година

Време:-2020 07 10- Коментар: 23

Претседател на позната американска компанија дојде во посета на COFF во мај 2017 година и изрази намера за соработка.

7181