сите категории

Новата година помина, се бориме заедно

Време:-2021 03 02- Коментар: 55

       Со совршен крај на празникот Пролетен фестивал, КОФ работи напорно. На почетокот на Новата година, повторно се зајакна довербата на новите и старите клиенти во COFF, така што нарачките доаѓаат една по друга. Се надеваме дека клиентите кои толку многу му веруваат на COFF, исто така, ќе веруваат во производствениот капацитет и во контролата на квалитетот на COFF .Во следните шест месеци, треба да работиме прекувремено за да направиме добра работа за секој клиент.

       КАФС исто така сака остатокот од Ковид-19 да заврши наскоро.COFF, кој се одмори една година, не разговараше за деловно лице со нови и стари клиенти или разговараше за работата и животот.Се надевам дека ќе учествувам на меѓународни изложби оваа или следната година и ќе им го донесам најновиот концепт, најновите производи и најновите услуги на COFF на нашите клиенти на кои им се потребни.

    

图片Нема алтернативен опис на текстот за оваа слика

Велиш Ву-Wellish@nbcoff.com