сите категории

Последната испорака од 2021 година

Време:-2022 01 03- Коментар: 24

Последната пратка во 2021 година беше договорена пред Божиќ. Нарачката вклучува 3x7BBL резервоар за пиво за редење, 1x10BBL Unitank и 3x7BBL цистерни за пиво за пиво. Клиентот е од Хјустон САД, претставен од стар клиент кој основал 3 пиварници во последните 5 години. И сите негови апарати за подготовка се обезбедени од COFF. Луѓето од COFF очекуваат да градат долгорочни односи со новиот клиент.

未 标题 -1

За повеќе информации, ве молиме пратете е-пошта на Jessie@nbcoff.com