сите категории

Занаетчискиот дух на Луѓето од КОФ

Време:-2021 04 06- Коментар: 37

Занаетчискиот дух игра важна улога во кинеската традиционална култура. Музеите се полни со производи од бронза, производи од протелани, жад и везови, итн., Сите достигнуваат неверојатно ниво во дизајнот, изработката и квалитетот. Луѓето од КОФ го наследија и го пренесоа духот на занаетчиството.

Во COFF"s во производство се 3 нарачки, со уште 4 во подготовка. Она што луѓето COFF го имале и ќе го сакаат засекогаш е „квалитетот на производите и клиентите“ доверба!

За истрага, pls контактирајте на Essеси@NBCOFF.com