сите категории

Вниманието кон деталите за производот ќе ги направи клиентите повеќе омилени

Време:-2021 01 26- Коментар: 55

       Во последната статија, разговаравме за квалитетот на производите ја одредува лојалноста на клиентите. Потоа, овој пат, ќе разговараме за деталите за изработката на производите. Само со претпазливост и претпазливост можеме да произведеме подобри производи. Како следниве слики, залепете се како заварување,агитатор располага, сите се многу чисти и убави.

       3

         Од набавка на челик 304, до процес на производство, до проверка на готови производи, без исклучок, не е за крајниот квалитет на производот. И нека секој клиент биде сигурен во квалитетот на производите со ПОДВИГ.

5 (1)图片

图片


          Секој процес, секоја слика со детали за производот, ќе му го обезбедиме на секој клиент по нарачка, така што тие ќе чувствуваат емпатија и ние заедно во производството на сопствени производи, ќе бидеме сигурни дека купуваме производи.


Велиш Ву-Wellish@nbcoff.com