сите категории

20-тиот систем за подготовка на масло за загревање на COFF

Време:-2021 11 01- Коментар: 14

 Друг клиент на јанпанска пиварница штотуку склучи договор за купување со COFF за 200L Oil Heating Brew System. Тоа е 20th системи од овој вид откако првиот систем од 100 литри беше продаден во 2017 година. Како патент производ на COFF, системот за подготовка за греење со масло е подобрен во однос на технологијата, практичноста и хуманизацијата низ 4 генерации.

 

Што се однесува до нарачката на купувачот од Нагано, COFF е подобрен и прилагоден во дизајнот врз основа на условите на локацијата и клиентот"специфична потреба. Нека"го очекуваат клиентот"насмевка за три месеци!!!

未 标题 -1

Од essеси Мин

Essеси@nbcoff.com