сите категории

Строгата контрола на квалитетот води до најдобрите производи

Време:-2021 03 30- Коментар: 41

       Зошто се повеќе клиенти веруваат во КАФ? Дури и во првата соработка, тие наскоро нарачаа КОФ. Тоа е затоа што КОФ има добра услуга, како и брз контакт со гостите и навремено решавање на проблемите на гостите. Но, постои уште една причина зборуваме за денес, што е контрола на COFF за квалитетот на производот:

       Ние не само што го контролираме квалитетот на суровините при набавка на суровини во раната фаза на производство, туку сериозно ја третираме и проверката на квалитетот на полупроизводите во секоја врска од производството, како и проверката на квалитетот на крајните производи до ефикасно избегнувајте низа проблеми предизвикани од овој производ.

      Сликата подолу е во производствената работилница, нашиот персонал за проверка на квалитетот за да изврши квалитетна проверка на полупроизводи, а не инспекција за земање мостри, туку внимателно да го тестира секој производ на клиентот, за да се осигура дека ништо нема да тргне наопаку.

图片

图片

      Се надеваме дека сериозната работа на COFF, искрената свесност за услугата и строгата способност за контрола на квалитетот можат да им ги донесат најдобрите производи на нашите нови и стари клиенти. На дожд или ветер, COFF секогаш ќе биде тука и ве чека. Не двоумете се да контактирате со нас, COFF ќе ви одговори за прв пат и ќе ви даде задоволителен одговор.


Добронамерно-Wellish@nbcoff.com