сите категории

Испорака за време на пандемија

Време:-2020 11 10- Коментар: 55

Дури и за време на раширената пандемија низ целиот свет, COFF никогаш не престанува да прима нарачки од целиот свет. Во рок од една недела беше договорена друга пратка во САД, со 3X15BBL и 3X10BBL Unitanks. Луѓето со COFF се посветуваа да обезбедат квалитетен производ и значителна услуга.