сите категории

Црвен але (јачмен)

Време:-2020 06 15- Коментар: 91

Оригинална концентрација на кантарион: 12P

Алкохол АБВ: 4.5%

Вредноста на горчината IBU: 12

         Суровини: австралиски и француски слад, француски англиски квасец, САД и германски хме, минерализирана вода со средна цврстина.

        Дета за дегустација: многу добро избалансирано свежо пиво со вкус на пченица и овошје. За бледо англиски стил Але, откако ќе се истури, килибарната боја на виното се замаглува со квасец, со ситни меурчиња и трајни бели меури на стаклото. Хмеops од агруми, цветни, зачинети белешки, слад, пченица, леб, бисквит и квасец - ферментираните ноти на круша и јаболко естер се пријатни за срцето. Вкусот е мазен и дебелиот, полн со пена и умерен вкус, сладот ​​и хмеот на слатката и горчлива рамнотежа се испреплетени заедно, оставете го човекот да трае.

    Па, како да подготвиме незаборавен ајл? КАФ може да го снабдува напредниот систем за подготовка на греење на маслото и техничките упатства за подготовка.

       Ве молиме контактирајте не преку Wellish @ nbcoff.com, ние ќе ви ја дадеме најдобрата шема.