сите категории

Повратна информација од клиент во реално време за Brewhouse загреана на топлинско масло

Време:-2020 07 10- Коментар: 35

Нашиот португалски клиент, кој нарача пијалак за греење на термо масло со 1BBL од октомври 2019 година, отвори ресторан во туристичка област Со својата одлична храна и вкусно сторено пиво, ресторанот наскоро стана популарен меѓу туристите од целиот свет. Тој ни рече дека ја сака својата работа да пробува различни вкусови на занаетчиско пиво секој ден и да прави вкусна храна. Благодарение на неговата напорна работа, овој ресторан сега станува добро познат штанд на овие простори.

1-235х300 图片