сите категории

Квалитетот е високо на агендата во COFF

Време:-2021 10 18- Коментар: 15


Фокусирањето на деталите беше COFF луѓе"бизнис идеја. За време на изработката треба да се внимава на секој детал. Во работилницата COFF, сите облоги на резервоарите треба да се заварат од двете страни. Меѓутоа, за да се гарантира затегнатоста на воздухот на заварувањата, потребно е да се користи продирање на боја за испитување на заварувањата. Секое заварување на секој резервоар ќе се врши со постапката.

Освен тоа, на сите обвивки на резервоарите ќе се продолжи со хидраулично тестирање двапати, еден пат кога јакните се само заварени и другиот пат кога резервоарот е речиси готов.

未 标题 -1