сите категории

Квалитетот одлучува за постоењето, развојот и славата на едно претпријатие

Време:-2021 11 08- Коментар: 11

Фокусирањето на деталите беше COFF луѓе"бизнис идеја. За време на изработката треба да се внимава на секој детал. Во работилницата COFF, се користат најнапредните капацитети за обработка како анализатор на легура, машина за ласерско сечење, ласерски заварувач и така натаму.


 Сите облоги на резервоарите треба да бидат заварени од двете страни. Меѓутоа, за да се гарантира затегнатоста на воздухот на заварувањата, потребно е да се користи продирање на боја за испитување на заварувањата. Секое заварување на секој резервоар ќе се врши со постапката.

未 标题 -1