сите категории

Распоред на производство на резервоар за ферментација и резервоар за пиво на почетокот на 2022 година

Време:-2022 03 02- Коментар: 17

Од почетокот до денес на кинеската Нова 2022 година, персоналот на COFF потроши само 10 дена за да го завршат главното тело"s внатрешни делови на резервоари за ферментирање и резервоари за ББТ за клиенти од Денвер, САД. Ние секогаш го земаме концептот "клиент на прво место" и "посветена услуга" за да го скратиме производството на нарачката време и гарантира секој детали за секој клиент.

WechatIMG19WechatIMG20