сите категории

Процес на производство на 20BBL30BBL ферментирачи, резервоари за пиво „Брајт“ и резервоари со 3 слоја

Време:-2020 07 10- Коментар: 51

Како најголем кинески празник, Пролетниот фестивал е зад аголот, целиот персонал на COFF работи напорно во работилницата ден и време со цел да се гарантира испораката во САД пред фестивалот.

Почетоци на луѓе од КОФ: Прво клиент, внимателна услуга!
15770642791157706442911577064565115770645861