сите категории

Процес на производство за нарачка во Јапонија

Време:-2020 07 10- Коментар: 46

Нарачката, вклучувајќи садови за ферментација, светли резервоари, за јапонска пивара ќе биде готова наскоро. Нашиот тим за производство високо се фокусира на секој детал во производството во случај на можни гребење. Работиме на ниска маржа што не значи дека се натпреваруваме со низок или среден квалитет. Јас сум толку горд на нив.


За повеќе детали во производството, контактирајте не на aaron@nbcoff.com.  P00330-111553_