сите категории

Услуга за набавки за индивидуални потреби на клиентите

Време:-2020 07 10- Коментар: 81

 

Нашиот тим преговара за најдобра цена за јапонски клиент кој бара мал број буриња за пиво. Ние не заработуваме маргина во ова, но ќе бидеме многу задоволни што нудиме мала услуга за набавки што може да се направи. Ова е дел од нашето План 2020 помагајќи им на малите пивари да го инспирираат сонот за подготовка.


Контактирајте не aaron@nbcoff.com веднаш, ние ќе бидеме многу задоволни да ви помогнеме.