сите категории

Услуга за перонализирана прилагодување

Време:-2020 12 21- Коментар: 56

Луѓето од КОФ секогаш давале услуги за перонализирано прилагодување на клиентите. На пример, во договор со клиент од Јокохама Јапонија на комплет 500L систем за подготовка, Тимот на инженер COFF ги зеде предвид условите на локацијата, распоредот на цевководот, приспособливоста за контрола на правецот на пристаништето и така натаму, сите се базираат на практичните услови и потреби на клиентот. Клиентот е прилично задоволен од целиот систем и изврши втора нарачка веднаш по инсталацијата. 

Essеси Мин

Essеси@nbcoff.com