сите категории

Изложба на производи за патенти во БрауБејајале 2019

Време:-2020 07 10- Коментар: 62

На најновиот саем во Нирнберг, BrauBeviale 2019, COFF го покажува нивниот патентен производ, системот загреано масло со пиво, што привлече многу погледи, вклучително и конкуренти и клиенти. Изложбата беше продадена веднаш на саемот.


881