сите категории

Пакување и испорака на резервоар за ферметација 6000L

Време:-2020 12 01- Коментар: 44

     Денес, испорачавме 6000L резервоар за ферментација. Секој резервоар е поддржан од железна рамка и сите резервоари се завиткани со про transparentирен филм и потоа спакувани со филм од меурчиња. Целта е да се избегнат површински гребење на резервоарот за време на транспортот.

       Коф обрнува внимание на секој клиент и обрнува внимание на секој детал, без оглед на изгледот на цртањето на страницата CAD, или производството и испораката, тоа ќе ги натера нашите клиенти да ни веруваат 100%.

图片