сите категории

Над 95% од производите на COFF извезуваат во странство

Време:-2021 09 28- Коментар: 18

Меѓу сите производи на COFF, над 70% извезуваат во САД, 15% во Австралија, 10% во Европа и остатокот во Аиса и во Кина. Со долгогодишно искуство, квалитетот и дизајнот на опремата за подготовка се прифатени од сите клиенти. Дури и за време на пандемија, COFF"Работилницата никогаш не престана да работи. Сето ова придонесува за луѓето од COFF"Континуирано извршување на квалитетот на деталите и совршената услуга.

未 标题 -1