сите категории

Декоративен дизајн

Време:-2020 12 07- Коментар: 60

Бидејќи сè повеќе пиво-пивари не само што ја користат опремата за подготовка на пиво, туку и го покажуваат на очигледно место како артиклуг за привлекување посетители. За да ги задоволат потребите на клиентите, тимот за истражување и развој на COFF се обидува да направи украсен дизајн, освен целосно разгледување на перформансите и практичноста на опремата. За exle во доцните испратени 15BBL директен пожарен бренд за клиентите во САД, цевководи и вентили се наредени симетрично. Ориентација кон клиентите и значителна услуга е мотото на луѓето од КОФ.




За повеќе информации, pls контактирајте jessie@nbcoff.com