сите категории

На 16 јануари 2020 година, седум дена до Пролетниот фестивал

Време:-2020 07 10- Коментар: 47

На 16 јануари 2020 година, седум дена до Пролетниот фестивал, целиот персонал на COFF работи напорно на производство на опрема, со која ветивме дека ќе испратиме во рок од 3 дена пред празникот. Времето е ограничено, така што секој персонал вложува максимални напори да ја гарантира испораката на време, исто како што вели нашиот принцип „Прво клиент, внимателна услуга“!
157915411111579154133115791541691