сите категории

Загревање на нафта Brewhouse

Време:-2020 07 10- Коментар: 39

COFF ја разви третата генерација на Brewhouse Brewhouse со 2 години откако почнавме да го истражуваме пред повеќе од една година. Системот на пиварница има предности на зафаќање мал простор, практично работење и заштеда на енергија. Од почетниот само 1BBL систем, COFF разви 1 до 5 BBL модели. Покрај тоа, COFF доби сертификат за патент за системот за подготовка на греење масло. Сега 4 комплети од 1ББЛ и еден сет од 2ББЛ се извезени кај американскиот клиент со задоволителен одговор. COFF активно бара агенти во светот за својот брилијантен пазар!


Во споредба со традиционалното греење на пареа:

 1. Зголемете ја ефикасноста на греењето за 20%;
 2. Намалете ја потрошувачката на вода 50KL годишно;
 3. Заштедете енергија 3800KWH годишно.

карактеристики:

 1. Заштеда на енергија: потрошена електрична енергија помалку од греење на пареа, нема потреба од вода за производство на кондензат;
 2. Поголема ефикасност на греењето

Од 28 ℃ до 60, време на греење: 20мин;

Од 60 ℃ до 80, време на греење: 20мин;

Од 80 ℃ до 100, време на греење: 30мин;

 1. Единствено загревање со поголем интензитет на вриење и подобри коагулативни перформанси, ефикасно избегнувајте делумно над готвење предизвикано од директен пожар или електрично греење;
 2. Монтиран на лизгање со практична инсталација, зафаќа површина од 2.7 квадратни метри;
 3. Штедење. Нема потреба од котел или горилник;
 4. Истовремено загревање на двете мелодии.

  未 标题 -1- 副本

               27