сите категории

Новиот коронавирус не може да ја запре нарачката на клиентот

Време:-2020 07 10- Коментар: 28

По романот коронавирус бил под контрола во Кина, сега скоро е пробиен низ целиот свет. Се надеваме дека секој од луѓето е здраво и безбедно


Сега, Искрено им се заблагодаруваме на нашите клиенти за нивната доверба и близок контакт со нас. Сè уште има некои клиенти кои веруваат во нашата безбедност за дезинфекција и ги водат преговорите за нарачки. Како што можеме да видиме, оваа слика прикажува дезинфекција и безбедност, што е една од нарачката на нашите клиенти продававме неодамна.


Значи, ве молиме, верувајте не, верувајте во безбедносниот налог и не двоумете се да контактирате со нас. Willе се обидеме најдобро да ја задржиме безбедносната работа и да обезбедиме квалитет на производот.

b75b590a4246c9569facd45fdf464d52d4094fca937cffe0a3be0e1444ee3202e0708b1719f5b0c06e64a0af9b819ed2