сите категории

Не само кориснички производ, туку и кориснички сервис

Време:-2021 06 01- Коментар: 30

 

Еден австриски клиент на COFF е прилично задоволен со рецептот за пиво, произведен од инженерот за COFF. Рецептот се базира на познавање на кинеската традиционална медицина, користејќи ѓумбир и црвени урми за да додадете вкус.

 

COFF не е задоволен само со обезбедување висококвалитетни резервоари за пиво, но сепак е прва важна работа. Сега, според посебното барање на секој клиент, COFF се обидува да ги исполни нивните потреби поинаку, користејќи ги своите долгогодишни искуства и ресурси.

 

За јапонски клиент кој не"Јасно како да ги поврзете цевките и приклучоците, инженерот COFF направи детален 3Д цртеж кој ги обележа сите врски со симболи. Дури и некои ведија за инсталација се земаат специјално за да се покаже како. Со цртежите и верзиите, клиентот не сакаше"поставивте какви било прашања во врска со инсталацијата.

 

Друг клиент во Тајланд е професионален мајстор за подготовка, кој има свое разбирање за опремата и процесот на подготовка. Неговото барање е доста различно од другите клиенти, главно нестандардни фитинзи и делови. Службеникот за суровини разговараше со него трпеливо со секој детал и исто така консултирајте се со некои добавувачи со ревидираните промени. Конечно клиентот е задоволителен со резултатот.

 

Австрискиот клиент има пиварница и тој ни рече дека секогаш има азиски посетители кои доаѓаат во неговиот паб, па затоа сакал да развие еден вид пиво-угостителство за своите клиенти. Ние советуваме еден вид пиво со корист на ѓумбир и црвени урми, кои според кинеската медицина можат да ја надополнат виталната енергија, да го негуваат цветањетог и смири ги нервите. Еден од КОФ"Искусните инженери за подготовка го даваат рецептот, врз основа на кој клиентот ја свари првата серија. Клиентот рече дека пивото додава чувство на источна тајна во неговиот паб.


 За повеќе информации за COFF производ, контактирајте со pls jessie@nbcoff.com