сите категории

Новогодишен подарок

Време:-2021 02 02- Коментар: 34


Првата серија пиво ја подготвуваа луѓето со COFF во 2021 година со нивниот патентен производ, Пијалак за греење на масло Систем. Тоа е исто така новогодишен подарок за луѓето од КОФ, кои работеа напорно уште една година! Овој пат пивото има посебна корист бидејќи се додава со црвени урми и ѓумбир за време на вриење. Според кинеската традиционална медицина, хинап и ѓумбир биле вообичаени медицински материјали од билки. Црвените урми имаат лековито дејство на надополнување на виталната енергија, негување на крвта и смирување на нервите. И ѓумбирот може да помогне во растерување на студенилото, топол стомак и да предизвика пот. Луѓето од КОФ ќе уживаат и во деликатесите и во здравјето во таква студена зима за да го поминат пролетниот фестивал заедно со своите семејства!