сите категории

Нов дизајн на пакување за 10BBL ферментирачи

Време:-2020 07 10- Коментар: 47

Со цел да заштедиме товар во корист на еден наш клиент во САД, COFF направи нов дизајн на пакување, со кој 4 комплети тенки ферментатори се фиксираат заедно со рамката и се вчитуваат во контејнерот со еднократно притискање. Добива многу пофалби од клиентот!

 1579329931115793299671