сите категории

Холандските клиенти дојдоа да го посетат COFF и го склучија договорот за 3000L 4-бродска пиварница и ферменти за неговата пиварница во октомври 2018 година

Време:-2020 07 10- Коментар: 1
       
                               
               
                       
       
       
       
               
       

Netherlands customers came to visit COFF and concluded the contract for 3000L 4-vessel brewhouse and fermenters for his brewery in Netherlands in Oct. 2018.

 

       
       
       
               
       
       
                               
               
                       
       
       
       
               
       
                               news3                                            
       
       
       
                       
       
       
       
               
       
                               new4