сите категории

Нагано Јапонија Нарачката на клиентот на системот за пиварница за греење со масло од 200 литри е совршено завршена.

Време:-2022 04 02- Коментар: 8

Нагано Јапонија Клиентнаредба на Греење со масло од 200 л Brewhouse систем кој чека да биде испратен е заврши совршеноly. Бпред испорака, wе тестирање на заврши систем со вода, обезбедиИНГ опремата работи добро и безбедно. За Резервоар за ферментација од 400 литри и 100 литри пиво брит резервоарот tнеговото време, секогаш as Коф има мислев од страната на клиентот, we инсталира мерач на ниво на течност   дизајн ниво на течност буфла so тој корисник може се  волумен белешки за резервоар за ферментација.

WeChat53f976669f113d3d8d0f39a348b437af