сите категории

Мобилен цедилка

Време:-2020 07 10- Коментар: 32

Мобилниот цедалка е дизајниран и произведен од COFF Machinery во јули оваа година. Принципот на лост е донесен во дизајнот со цел цедалката да биде наклонета под различни агли. Цедилка ќе бидат испратени во САД на крајот на јули.
微 信 图片 _20190802114052微 信 图片 _20190802114103