сите категории

Направено во COFF

Време:-2021 12 06- Коментар: 12

Ningbo претставува познат стил и ниво на квалитет како производствена база за врвни резервоари за пиво, во споредба со другите области во Кина. Квалитетот е секогаш високо на агендата во COFF. Фокусирањето на деталите беше COFF луѓе"бизнис идеја. За време на изработката треба да се внимава на секој детал.

Сега COFF одржува долгорочни односи со соработка со партнери од САД, Канада, Австралија и некои азиски земји како Тајланд и Јапонија.


未 标题 -1