сите категории

Последна пратка до Калифорнија САД

Време:-2021 11 29- Коментар: 13

Последната пратка до Калифорнија САД вклучува 5BBL unitanks, 5BBL и 10BBL brite резервоари за пиво. Пандемијата трае скоро две години, но COFF никогаш не престанува да прима нарачки од САД. Иако многу пиварници претрпеа прекин на работата, повеќето од нив се свртеа кон лименки и буре пиво, а некои се чини дека имаат подобар бизнис од порано. Значи, потребни се повеќе унитанки и цистерни за пиво. 

未 标题 -1