сите категории

Јапонски гостин ќе добие стока од светли резервоари за пиво и резервоари за ферментација

Време:-2020 07 10- Коментар: 1

И покрај глобалното ширење на КОВИД-19, нарачките на клиентите продолжуваат да течат. Тука им се заблагодаруваме на нашите клиенти за нивната доверба и голема поддршка. Светлите резервоари за пиво и резервоарите за ферментација на неодамнешната група јапонски гости се подготвени. Осигурување на квалитетот на во исто време, ние активно ќе завршиме добра работа за дезинфекција, така што клиентите ќе ја примаат добрата безбедно.

 

6869f75ba243c0ecd5c8cbb96064791d 984a2df1b7cbff90338f60960efc4dc 68283fb234af1e574619fc2af29cd14