сите категории

Повторно е сезоната на испорака

Време:-2021 04 27- Коментар: 37

       Со работници кои работат прекувремено по пролетниот фестивал, првата серија стоки за производството оваа година завршија сукцесивно, а наскоро ќе бидат испорачани во големи количини до клиентите ширум светот. Гости од Северна Америка, Европа и Австралија исто така се желни да ги добијат своите производи што е можно побрзо, надевајќи се дека оваа стока ќе им донесе среќа.

图片

图片

        Како што е прикажано на сликата подолу, COFF внимателно ќе го избрише резервоарот пред породувањето за да го задржите резервоарот чист, убав и без дефекти. Во меѓувреме, исто така, ќе се градат дрвени куќишта, дрвени палети и други заштитни школки за некои клиенти кои избираат LCL-транспорт за да ги намалат трошоците. Секој дел од грижата за КОФ е достоен за тоа, бидејќи тоа се местата што им се потребни на клиентите.

图片


Ве молиме, не двоумете се да контактирате со нас и ние ќе се потрудиме да го прилагодиме совршеното пиварница!


Добронамерно-Wellish@nbcoff.com