сите категории

Инспирирајте го вашиот занает пиво за сонување во 2020 година

Време:-2020 07 10- Коментар: 41

Со искуство во работа со водечки брендови и индустрии, гледаме огромна вредност во поддршката на занаетчиските пивари кои работат мала просторија за чешма или обезбедување на малопродажна услуга додека користите локални агенти за опрема за подготовка на пиво. Во Коф, нашата цел е да ја разбереме страста на нашите клиенти за нивниот занает и да бидеме нивниот доверлив советник во раните фази и како што растат.


Тука би сакале да го започнеме нашиот „план за подготовка на 2020“ за да им помогнеме на индивидуалните пиварници да ги поддржат своите потреби, а истовремено да планираат иден раст.


Кажете ни ја вашата лична приказна за подготовката на пивото aaron@nbcoff.com, што ја разгорува вашата страст, што вклучуваат вашите деловни планови и какви нови иновации сте заинтересирани да креирате. Ајде да ви помогнеме да ја мапирате вашата иднина за подготовка.

коф-20201