сите категории

Хуманизиран дизајн

Време:-2022 01 10- Коментар: 13

5BBL Direct Fire Brewhouse System е дизајниран и произведен врз основа на специфични барања на стар клиент од Денвер САД, кој исто така е професионален производител на пиво и сопственик.

Сите вентили и операции се контрализирани под плочата, така што пиварот го прави тоа"не мора да се движите овде и таму. Во исто време, платформата дава доволна висина за проверка за време на подготовката. Тоа во голема мера ја подобрува хуманизацијата и практичноста на опремата преку заемно споделување на искуства. 

未 标题 -1