сите категории

Стабилен бизнис во пандемија

Време:-2021 07 20- Коментар: 22

Дури и во жешкото лето во оваа неконтролирана пандемиска година, луѓето од COFF никогаш не престануваат да примаат нарачки од клиенти, никогаш не престануваат со производство и никогаш не престануваат со испорака. Благодарение на клиентитедоверба и поддршка и, исто така, благодарение на вечниот напор и инсистирање на луѓето од COFF, COFFБизнисот е стабилен и уште подобар.

 

Нашиот патентен производ, Oil Heating Brew System е продаден на 20 комплети, добивајќи многу пофалби од клиентите.

На 20 th системот е за австриски клиент со пратка во рок од две недели.

3BBL Систем за загревање на маслото за загревање за австриски Brewpub.

 

Тенкови во фаза на производство во нашата работилница сега.


Резервоарите читаат за испорака за кратко време.