сите категории

Како да им помогнеме на пиварите да ја надминат пандемијата

Време:-2020 07 10- Коментар: 33

Да се ​​соочиме: пандемијата КОВИД-19 предизвика големо економско влијание досега отколку што некогаш очекувавме. Бизнисот со пиварница добива хит, ние разбираме дека загриженоста за КОВИД-19 е најважна за нашите клиенти.


Со искуство во работа со водечки брендови и пиварници, гледаме огромна одговорност во поддршката на малите и независни занаетчиски пивари. Ова е причината зошто посветениот тим на Коф издава нова ефтина куќа за пруги во оваа фаза и нуди бесплатна услуга за набавки со мала серија за секоја индивидуална потреба.


Веб - Термичко масло од коф

Споредувајќи го со традиционалното греење на пареа, новото топлинско масло загреано пивар е не само исплатлив избор, туку и социјална алатка за лесна работа. Пиварницата е уникатно развиена од Коф во 2018 година и сега ја лансираше третата генерација во САД.  


Се надеваме дека нашите активности ќе бидат корисни, исто така, ќе започнеме истражување за да се измери влијанието врз малите пиварници во Кина и да се постави решение потоа. Клик овде следете не на Фејсбук за да пронајдете поинтересни настани или алтербативно да контактирате со нас преку aaron@nbcoff.com .