сите категории

Хоризонтални наредени тенкови подготвени да бидат доставени до САД во јули 2019 година.

Време:-2020 07 10- Коментар: 39

Иако во моментот недостасува оптимизам за кинеско-американската трговија, нашите американски гости сепак веруваат на нашиот квалитет и цена и продолжуваат да прават нарачки и испорака во очај.

888999