сите категории

Искреноста е најдобрата политика за деловно работење

Време:-2021 03 09- Коментар: 42

Ориентацијата кон клиентите е огромна"Деловен концепт, кој му помага на КОФ да освои се повеќе лојални клиенти. На крајот на 2020 година, еден од КОФ"Европските клиенти побараа комплет машина за конзервирање и полнење. Клиентот доби неколку цитати од производители на кина. Сепак, конечно клиентот одлучи да ја нарача на COFF иако знаеше дека COFF не е директен производител. За време на извршувањето на договорот, COFF го испрати својот инженер неколку пати до производителот за да комуницира внимателно со добавувачот за комерцијални и технички детали, вклучувајќи ги и марката и барањата на сите клучни делови и електрични елементи. Покрај тоа, за клучниот проблем на содржина на кислород при полнење, за кој клиентот најмногу се грижи, КОФТ додаде уште еден уред по сопствена цена за да го натера клиентот да добие подобар производ со пониска цена. Што"Уште повеќе за време на извршувањето на нарачката, COFF го испраќа инженерот најмалку еднаш неделно за надзор и проверка на распоредот и квалитетот на производството.

Клиенти" довербата е многу ценета од луѓето со КОФ!


Од essеси Мин 

Essеси@nbcoff.com