сите категории

Домашно производство на пиво и експериментално занаетчиско производство Се подготвува опрема

Време:-2020 11 03- Коментар: 93

Со брзите промени на пазарот и континуираното ажурирање на опремата за подготовка, оние кои првично влегуваат во индустријата за подготовка на пиво, лесен за ракување, ефтин, мал отпечаток опрема за подготовка на пиво стана нивен претпочитан избор.Што повеќе, КОВИД-19 ги ​​спречува луѓето да излегуваат на јавни места за да ги трошат своите пари.Една мала домашна подготовка или експериментален уред како Coff би бил нашиот прв производ.

    Новата мала опрема за сахарификација создадена од тимот Coff ни обезбедува почетници или пријатели кои треба да спроведат експерименти врз нови производи со прекрасен изглед и целосни функции. Нашиот професионален тим и вие работиме заедно за да создадеме најсовршено решение, од дизајнот на процесот до производството на производи, а потоа и до инсталацијата на пратката, ќе покаже техничка експертиза на нашиот тим, експертиза за производство, експертиза за испорака.

    Бидете во тек или контактирајте ме директно за повеќе детали во врска со опремата за домашно пиво!


--- Велиш Ву

1604390310956898