сите категории

Свечено известување за започнување бизнис

Време:-2020 07 10- Коментар: 34

Ова е да се извести дека започнуваме деловно формално денес. За да го задржиме производството во редовно работење, ги извршуваме следниве задачи за да избегнеме наклонетост кон коронавирусот:

  1. Секој вработен треба да ја провери температурата пред да влезе во компанијата наутро и откако ќе излезе од работа попладне.

  2. Секој вработен треба да носи нова маска секој ден и да ја носи цел ден.

  3. Стерилизацијата ќе се изврши и на персоналот (еднаш на ден пред да влезете во компанијата наутро) и на работилницата (двапати на ден наутро и попладне).


Willе се обидеме најдобро да гарантираме квалитет и чистота на нашите производи.


Ви благодариме за разбирањето и поддршката на COFF !!
158303274715830325451