сите категории

Резервоари за ферментација испратени во Мелбурн, Австралија

Време:-2021 08 10- Коментар: 23

Уште една нарачка од 20 тенкови, вклучително и единици од 1BBL, 2BBL и 10BBL, беа добро натоварени и испратени во Мелбурн Австралија минатата недела. Клиентот соработува со COFF веќе пет години и тоа е нивна 10 -та нарачкаh COFF.

 

Клиентот беше задоволителен со квалитетот на резервоарите за подготовка направени од COFF.