сите категории

Ферментаторите и резервоарите за нежни биле подготвени да бидат испратени до американскиот клиент

Време:-2020 07 10- Коментар: 60

Во работилницата е 38 ° C. Меѓутоа, за да се направи испораката навреме, секој од КОФ продолжи да работи во влажна облека поради големата топлина. Сите тенкови беа совршено спакувани и цврсто фиксирани во контејнерот. Резервоарите вклучуваат рангиран ферментатор, хоризонтални наредени резервоари за бели, ферментар со отворен врв и подвижна цедилка. COFF се држи до „Клиент-ориентиран бизнис, сесрдна услуга“.

52