сите категории

Секој детал е важен

Време:-2021 05 04- Коментар: 30


Детали за третман на производот многу размислувале луѓето од COFF. Кога заврши главното производство на машината за конзервирање и запечатување, тестот за трчање беше извршен со пиво наместо вода, како и обично, по барање на COFF. По извршувањето на тестот, секој дел од машината што допре пиво и лименки беше внимателно исчистен пред цврсто пакување. 


За повеќе информации, контактирајте со pls Essеси@nbcoff.com