сите категории

Пијте сопствено занаетчиско пиво што се прави со користење на сопствен систем на каша од пренос на топлина-масло

Време:-2020 07 10- Коментар: 38

Првата годинашна група на наши занаетчиски пива беа направени со наш сопствен систем на сахарификација на масло за пренос на топлина. Кога ќе го пробаме, миризливата арома не може да одолее да вкуси уште една чаша. Ова е иновативна свест за COFF - новиот метод на греење не само што ја подобрува работната ефикасност на системот за сахарификација, туку исто така го подобрува квалитетот и вкусот на занаетчиското пиво.

5667DD772494C2072C17CEB1D26377BBC7843957B1D02484421514234485B564E666FCF8F44F503E486A5C26C243826C