сите категории

Детали Определете успех или неуспех

Време:-2020 11 23- Коментар: 39


Луѓето од КОФ секогаш ги сфаќаат деталите многу сериозно. Со цел да се избегне евентуална штета на стоката предизвикана од непредвидлива несреќа за време на пратката, ние земаме различни методи за гарантирање на безбедноста на стоката, вклучувајќи челична рамка за поддршка, завртка на темелот во подот на контејнерот, ремен за рекет и филм за воздушни меури.


Уредено од essеси Мин. За какви било прашања, испратете е-пошта на jessie@nbcoff.com.