сите категории

Подготвува ферментатор за симпатична домашна подготовка

Време:-2020 11 17- Коментар: 48

          Благодарение на техничкиот тим на Coff, ние секогаш ќе донесеме иновации, не само што внесуваме виталност во нашата фабрика, туку исто така обезбедуваме многу избори за нашите клиенти. 3 * 20L и 6 * 20L комбинирани ферментатори со извонреден изглед и добар квалитет,приклучок и игра, најдобар избор за подготовка дома и пилот студија.

          Се надевам дека мнозинството клиенти ќе дојдат да се консултираат со нашиот продажен персонал, ние ќе ве контактираме прв пат и ќе го дадеме нашиот план и најповолниот понуда.

图片


--- Велиш Ву