сите категории

Лојалноста на клиентите зависи од квалитетот на производот

Време:-2021 01 19- Коментар: 56


на КАФС people have always focusing on every detail of product and highly valueing product quality. "Детали за детерминирање на сочноста или неуспехот" бил еден од луѓето со КОФ"Највисоки вредности. 

Though most customers require 0.3MPa for hyfraulic test pressure of jackets and 0.1 for air tightness of Ферментациски тенкови brite beer tanks, the COFF people make it 0.45MPa for hydraulic test and 0.2 MPa for air tightness, with holding time from publicly accpeted 4~8 hours extended to at least 12 hours, in order to improve the safety grade. What"Уште повеќе, во 2021 година целиот хидрауличен тест притисок на резервоарите ќе биде поставен на 0.6MPa.


 

Изберете КОФ, ќе изберете безбедност!


For inquiry, pls contact at jessie@nbcoff.com